• Mardin21 °C
  • Diyarbakır20 °C
  • Batman20 °C
  • Şırnak16 °C
  • İstanbul19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
29 Ağustos 2018 Çarşamba 11:49

Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

ARTUKLU KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ŞAKİR ÖNER ÖZTÜRK’ÜN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Türk milletinin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 96. yılını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

Milletimiz bu şanlı zaferle aynı zamanda milli hâkimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

Bu zafer Anadolu insanının kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, topyekûn verdiği onurlu bir mücadelenin eseridir. Türk milletinin göstermiş olduğu bu vatanperverlik ve kahramanlık örneği diğer milletlere de emsal teşkil etmiş ve hayranlık uyandırmıştır. 

Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin yıldönümünde, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bu duygularla saygıdeğer Artuklu’lu hemşerilerimin, aziz Türk Milletinin ve kahraman Türk Ordusunun tüm mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Gününü kutluyorum” dedi.

 

Kaynak:
Bu haber toplam 559 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA