• Mardin35 °C
  • Diyarbakır35 °C
  • Batman36 °C
  • Şırnak34 °C
  • İstanbul29 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başarılı Sporcu Öğrenciler Törenle Ödüllendirildi
29 Mayıs 2024 Çarşamba 12:05

Başarılı Sporcu Öğrenciler Törenle Ödüllendirildi

Mardin Artuklu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi tarafından yıl boyunca yerel, bölgesel ve ulusal turnuvalara katılan sporcu öğrencileri ödüllendirmek Sporcu Ödül Töreni yapıldı.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Reşit Yıldız, Genel Sekreter Eyyüp Birkan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Bayar, Spor Şube Müdürümüz Mehmet Fidan, birim yöneticileri, spor hocaları ve sporcu öğrenciler katıldı.

Sporcu Ödül Töreninde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Reşit Yıldız, Genel Sekreter Eyyüp Birkan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Bayar ve Spor Şube Müdürü Mehmet Fidan tarafından gerçekleştirilen konuşmaların ardından ödül takdimlerine geçildi.

Sporcular Ödüllerini MAÜ Yöneticilerinin Elinden Aldılar

2023-2024 Üniversiteler Spor Ligi (ÜNİLİG) Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Türkiye Şampiyonalarına katılan Voleybol Erkek ve Kadın takımları, Basketbol Erkek ve Kadın takımları, Erkek Futbol Takımı, Tekvando, Kick Boks, Muay Thai, Wushu ve Judo ferdi sporcu ve takımları ödüllerini MAÜ Yöneticilerinin elinden aldılar.

Törende ayrıca Mardin Artuklu Üniversitesi Fakülteler/MYO'lar arası Futbol Turnuvasında finalist olarak ilk iki sırada yer alan Midyat Meslek Yüksekokulu ve Savur Meslek Yüksekokulu takımları da kupalarını aldılar. Tören sonrasında sporcular, hocalar ve yöneticiler birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektiler.

3-014.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA