• Mardin21 °C
  • Diyarbakır20 °C
  • Batman20 °C
  • Şırnak16 °C
  • İstanbul19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Şahinden  Ankaraya Çıkarma
01 Temmuz 2021 Perşembe 12:06

Başkan Şahin'den Ankara'ya Çıkarma

Başkan Şahin, Ankara temasları çerçevesinde çeşitli ziyaretlerde bulunarak yoğun mesai harcadı
Başkan Şahin, Bakan Kasapoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Şahin, kentin spor alanındaki sorunlarını Bakana iletti. Mardin’in Midyat İlçe AK Partili Belediye Başkanı Veysi Şahin, çalışma programı kapsamında gittiği Ankara’da siyasetin önemli isimleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.
 
Başkan Şahin, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret ederek Midyat'ın  merkez ve kırsal mahallelerinde devam etmekte olan ve yapılması planlanan, spor tesisleri ve projeleri hakkında istişarelerde bulundu.
 
Görüşmelerden memnuniyetini dile getiren Başkan Şahin, misafirperverlikleri ve nazik ağırlamaları için Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu teşekkür etti.
 
Başkan Şahin, daha sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez' i, Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel ve İl Başkanı Faruk Kılıç ile birlikte ziyaret ederek,  Midyat başta olmak üzere Mardin genelinde yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında istişarelerde bulundular.
 
Başkan Şahin ayrıca, AK Parti 7. Olağan Kongrede Genel Başkan Vekili olarak seçilen Binali Yıldırım'a AK Parti Genel merkezinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunmasının ardından, Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı olarak atanan Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel'e AK Parti Genel merkezinde  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Oldukça verimli geçen görüşmelerde Midyat’ta yapılan ve yapılacak olan hizmetler noktasında bilgi vererek, Türkiye gündemine ilişkin fikir alış- verişinde bulundu.
Kültür Varlıkları Ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı ve Genel Müdür Yardımcısı İsmail Kahraman'ı ziyaret ederek,  Midyat başta olmak üzere Mardin genelinde yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında istişarelerde bulundu.
 
Görüşmelerden memnuniyetini dile getiren Başkan Şahin, misafirperverlikleri ve nazik ağırlamaları için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'e, Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'a, Kültür Varlıkları Ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı, Genel Müdür Yardımcısı İsmail Kahraman, Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel’e ve İl Başkanı Faruk Kılıç’a teşekkür etti.
 
3-080.jpg
 
Bu haber toplam 325 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Midyat Sanat ve Tasarım Fakültesi İlk Dersini Altunkaya ile Gerçekleştirdi
  • MAÜ’den Çocuklara Anlamlı Farkındalık Etkinliği
  • MAÜ Öğrencilerinin Başarısı: Kısa Film Festivali'nde Üçüncülük Kazandı
  • GAZETECİLERDEN, GAZETECİLER GÜNÜNDE ANLAMLI ETKİNLİK
  • Meteoroloji'den sağanak ve kar uyarısı
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA