• Mardin21 °C
  • Diyarbakır20 °C
  • Batman20 °C
  • Şırnak16 °C
  • İstanbul19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUNÇ, GÜVEN TAZELEDİ
27 Mayıs 2022 Cuma 10:23

BAŞKAN TUNÇ, GÜVEN TAZELEDİ

Mardin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinin olağan genel kurulunda mevcut başkan İsa Tunç, 3. kez seçilerek, güven tazeledi.

Mardin Yay grand toplantı salonunda yapılan kongrede 165 delegenin ve Şanlıurfa, Diyarbakır,Şırnak, ve birçok il ve ilçeden misafirler katıldı.

Divan kurul Başkanlığına TESK (Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyon) yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili Alican EBEDİNOĞLU 'un başkanlığında divan kurulunun oluşturulması ile birlikte bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Ardından gündem maddeleri delegelerin onayına sunuldu.

Mardin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinin olağan genel kurulu 15 Mayıs 2022 yapılan seçimde tek liste aday  olarak seçim yapıldı. 2018 yılında yapılan seçimde 2. kez kazan İsa Tunç yeni yönetimi ile birlikte seçimi kazanmış ve yeni yönetimi ile birlikte "Plansız çalışmaya alışmış bir kurum olmaktan hedeflerine ulaşma yolunda emin adımlarla yürüyen bir kuruma dönüşmesini sağladı."

Birliğimiz (MESOB) yönetim ve disiplin kurulunda görev alan bir önceki dönem Demirciler ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Mardin Esnaf ve sanatkârlar odalar Birliği Disiplin kurulunda görev alan Erdal Olgaç, bir önceki Midyat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve aynı zamanda Mardin Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Rıfat Direkçi'ye, dört yıl boyunca yaptığı başarıları hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür plaketi takdim edildi.

TESK başkan vekili Alican Ebedinoğlu Rıfat Direkçi’ye plaketini takdim etti .

Teşekkür plaketini alan Direkçi, “Sayın Alican Ebedinoğlu ve İsa Tunç başkanıma, saygıdeğer delegelerimize teşekkür ediyorum. Esnaf ve sanatkârlar camiası değerli ve büyük bir ailedir. Başkanımıza ve yeni yönetimine başarılar diliyorum. Genel kurulu saygıyla selamlıyorum” dedi.

GÜVEN TAZELEDİ

Ardından tek listeyle İsa Tunç başkan adayı olarak seçime geçildi.

Başarılı bir dört yılın ardında yapılan genel kurul seçiminde tek listeyle Tunç, yeniden güven tazeledi.

Mardin Yay Grand Otel’de yapılan kongrede, 165 delegeden 103 delegenin oy kullandığı kongrede 103 oyun tamamını alan Başkan İsa Tunç, Mardin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlığına 3. kez seçilerek güven tazeledi.

Ayrıca İsa Tunç başkan tarafından TESK başkan vekili Alican Ebedinoğlu'una genel kurulu sevk ve idare ettikleri için kendisine günün anısına bir plaket takdim edildi.

5-028.jpg

Bu haber toplam 406 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Midyat Sanat ve Tasarım Fakültesi İlk Dersini Altunkaya ile Gerçekleştirdi
  • MAÜ’den Çocuklara Anlamlı Farkındalık Etkinliği
  • MAÜ Öğrencilerinin Başarısı: Kısa Film Festivali'nde Üçüncülük Kazandı
  • GAZETECİLERDEN, GAZETECİLER GÜNÜNDE ANLAMLI ETKİNLİK
  • Meteoroloji'den sağanak ve kar uyarısı
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA