• Mardin21 °C
  • Diyarbakır20 °C
  • Batman20 °C
  • Şırnak16 °C
  • İstanbul19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Veysi Şahin, müjdeleri peş peşe sıraladı !
26 Mart 2021 Cuma 11:04

Başkan Veysi Şahin, müjdeleri peş peşe sıraladı !

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Esnaf Ziyaretinde Müjdeleri Peş Peşe Sıraladı.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, her fırsatta ilçede ki esnafı ziyaret ederek sorun ve taleplerini birinci elden dinlemeye ve çözüm üretmeye özen gösteriyor.

Göreve seçildiği günden beri  ilçeye kazandırdığı dev projeler nedeniyle halk arasında 'projeci başkan' olarak anılmaya başlanan Başkan Veysi Şahin, yoğun programlarına karşın her fırsatta vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelmeyi ihmal etmiyor.

Her fırsatta esnafla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Şahin, önceki gün yine esnaflarla bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgiler verirken, esnafın sorun ve isteklerini de dinledi.

Başkan Şahin'e, esnaf ziyaretinde Kent Konseyi Başkanı Zeyni Bedir, Özel Kalem Müdürü Halil Polat ve belediye birim müdürleri de eşlik etti.

MÜJDELERİ PEŞ PEŞE SIRALADI

Esnaf ziyaretinde yatırım müjdelerini peş peşe sıralayan Başkan Şahin, Estel kesiminde bulunan askeri lojman ve askeri gazino yerlerinin yeşil alan ve sosyal tesise çevrilmesi, birinci cadde kaldırımlarının yapılması ve yolun da sıcak asfalt ile kaplanmasına ilişkin yaptığı açıklama şöyle:

"İnşallah en kısa sürede biz burayı belediye bünyesine alarak burada yeşil alan yapmak suretiyle bir talebimiz oldu, bunu takip ediyoruz. Aynı zamanda Askeri Gazino'yu da halka açık sosyal tesis yapmak için talep ettik. Onun da işlemleri devam ediyor. Biliyorsunuz Jandarmanın yerini aldık, oraya kültür merkezi yapıyoruz. Buraya da yeşil alan ve park yaparsak hem bu bölge ferahlar hem de bu beton yığınından, ucubeden de kurtulmuş olur memleket. Bu sene birinci caddenin de kaldırımlarını ve asfaltı da yapıyoruz. Böyle bir çalışmamız var."

Haberin videosu için tıklayınız.

https://www.youtube.com/watch?v=zlv_xd0N06o

 

Bu haber toplam 748 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA