• Mardin21 °C
  • Diyarbakır20 °C
  • Batman20 °C
  • Şırnak16 °C
  • İstanbul19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KİTAP OKUMA HABERİMİZE 1.LİK ÖDÜLÜ
17 Şubat 2021 Çarşamba 13:11

KİTAP OKUMA HABERİMİZE 1.'LİK ÖDÜLÜ

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu'nun (GGF) bu yıl ikincisini düzenlediği yarışmada Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Mahsum İş'in haberi ödüle layık görüldü.
GGF’nin, gazetecilik mesleğini özendirmek ve saygınlığını arttırmak amacıyla düzenlediği özendirme yarışmasının ikincisi bu yıl düzenlendi. Yarışma kapsamında, farklı illerde gazetecilik yapan adayların başvuruları kabul edildi. 
 
ÖDÜLÜNÜ VALİ ŞAHİN VERDİ
 
Yapılan jüri değerlendirmelerinin ardan ödül kazanan gazetecilere Batman'da düzenlenen törenle ödülleri takdim edildi. Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Mahsum İş'in koronavirüs sebebiyle sokağa çıkma kısıtlamasında dolayı dışarı çıkamayan vatandaşların Midyat İlçe Halk Kütüphanesi'nden ödünç aldıkları kitap sayısındaki büyük artışı anlatan 'İnsanlar kadim dostları kitapları unutmadı' başlıklı haberi araştırma dalında 1.'lik ödülü kazandı. Batman'da düzenlenen törende Müdürümüz İş'e ödülünü Batman Valisi Hulusi Şahin verdi.
 
"KİTAP OKUMA ALANINDA ÖDÜL ALMAK GÜZEL"
 
Haberi ödüle layık görülen Müdürümüz Mehmet Mahsum İş, yaptığı açıklamada, "Öncelikle ben bu ödülü hem ülkemizde hem de dünya olarak koronavirüsten dolayı zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte evde kalarak hastalığın bulaşma riskini azaltan ve bu zamanlarda da İlçe Halk Kütüphanesi'nden ödünç aldıkları kitapları okuyarak yüksek bir kitap okuma oranına ulaşmamızı sağlayan değerli kitapseverlere, kitap dostlarına armağan etmek istiyorum. Kitap okuma ile ilgili ödül kazanmak gurur verici ve tarifi imkansız bir mutluluk veriyor. Gazete olarak yayın hayatına başladığımız ilk günden buyana eğitim ile ilgili haberler yapıyoruz. Eğitim ile ilgili, kitap okuma ile ilgili en küçük bir haber bile bizleri adete bir hazine bulmuşçasına heyecanlandırıp, bu güzellikleri haberleştirip kamuoyuna ulaşmasını sağlıyoruz. Çünkü biliyoruz ki eğitim hem insanın kendisi için hem de ülkemizin gelişimi için çok önemlidir. Bu sebeple buradan bir çağrıda da bulunmak istiyorum. Herkes bu güzel ömrünü kitaplar okuyarak değerlendirsin" dedi.
 
whatsapp-image-2021-02-17-at-10.42.33.jpeg
Bu haber toplam 984 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA