• Mardin27 °C
  • Diyarbakır28 °C
  • Batman25 °C
  • Şırnak26 °C
  • İstanbul24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mardin Emniyetinden Turizm Sezonuna Özel Yaya Polis Devriyesi Uygulaması
12 Eylül 2024 Perşembe 12:18

Mardin Emniyeti'nden Turizm Sezonuna Özel Yaya Polis Devriyesi Uygulaması

Mardin Emniyet Müdürlüğü, 2024 turizm sezonunda şehirde güvenliği artırmak amacıyla yaya polis devriyesi uygulamasını başlattı. Tarihi ve kültürel zenginlikleri ile her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Mardin'de, ziyaretçilerin güvenli bir

Mardin Emniyet Müdürlüğü, 2024 turizm sezonunda şehirde güvenliği artırmak amacıyla yaya polis devriyesi uygulamasını başlattı. Tarihi ve kültürel zenginlikleri ile her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Mardin'de, ziyaretçilerin güvenli bir ortamda şehri gezebilmeleri için devriye hizmetleri güçlendirildi.

Turistik bölgelerde görevlendirilen yaya polis ekipleri, başta Tarihi 1. Cadde olmak üzere kentin önemli turistik noktalarında halkla iç içe devriye gezerek, turistlere rehberlik ve güvenlik hizmeti sunmaktadır. Görevlendirilen polisler, hem suçların önlenmesi hem de vatandaşlarla daha yakın ilişkiler kurarak güvenlik algısını güçlendirmeyi amaçlıyor.

Mardin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yaya polis devriyeleri, şehrin güvenli ve huzurlu bir turizm merkezi olmasına katkı sağlamayı hedefliyor.

Emniyet yetkilileri, turistlerin karşılaştıkları olası sorunlar veya ihtiyaçları için polis ekiplerine kolayca ulaşabileceğini vurgulayarak, tüm ziyaretçilere güvenli bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA