• Mardin21 °C
  • Diyarbakır20 °C
  • Batman20 °C
  • Şırnak16 °C
  • İstanbul19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Midyat Devlet Hastanesine taze kan 9 Uzman Doktor ve 15 Pratisyen Hekim göreve başladı
10 Aralık 2020 Perşembe 11:49

Midyat Devlet Hastanesine taze kan 9 Uzman Doktor ve 15 Pratisyen Hekim göreve başladı

Midyat Devlet Hastanesinde nitelikli tıbbi hizmet vermek amacıyla önemli departmanlarda görev alacak 9 uzman doktor ve 15 pratisyen hekim göreve başladı.

Midyat Devlet Hastanesi hizmet kalitesini artırmasının ardından vatandaşlara nitelikli tıbbi hizmet vermek amacıyla; Enfeksiyon Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Acil Tıp, Genel Cerrahi, KBB, Dahiliye ve Radyoloji departmanlarında hizmet verecek olan 9 Uzman Doktor ve 15 Pratisyen Hekim hasta kabul etmeye başladı. “Nitelikli hizmet için yoğun çaba içerisindeyiz”
Konuyla  ilgili yazılı açıklamada bulunan Başhekim Uzm.Doktor Mehmet Çelik , amaçlarının vatandaşlarımıza nitelikli tıbbi hizmet sağlamak olduğunu ifade etti.

Çelik, “Hastanemizin vatandaşlarımıza, teknik donanım ve tıbbi kadrosu ile daha nitelikli hizmet vermesi noktasına taşıma uğruna yoğun çaba içerisindeyiz. Her geçen gün daha iyi bir noktaya gelmekteyiz. Son dönem atamalarında İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Saffet Yavuz ve Kamu Hastaneleri Başkanımız Uzm.Dr. Murat Sinanoğlu’nun girişimleri sayesinde yeni açılan kadrolarımızla çok daha yeterli duruma gelmekteyiz. Yeni başlayan hekimlerimizin yanı sıra yeni kadrolar için de uğraş içerisindeyiz. Uğraşlarımız ve çabamız, halkımızın Midyat Devlet Hastanesi’nde ihtiyaç duydukları tıbbi ihtiyaçların tamamına ulaşmalarını sağlamak uğrunadır. Yeni başlayan hekim arkadaşlarımıza başarılar dileriz.” diye belirtti.

Göreve başlayan Uzman doktorların isim ve görevleri şöyle: Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Ali Acar, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Uz.Dr. Öznur Güneş, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Navdar Doğuş Uzun, Acil Tıp Uzmanı Uz.Dr. Hakan Özerol, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Ayça Miray Buran, Acil Tıp Uzmanı Uz.Dr.Mustafa Ulusoy, KBB Uzmanı Op.Dr. Mustafa Çakır, Dahiliye Uzmanı Uz.Dr. Savaş Duman ve Radyoloji Uzmanı Emre Alp. Uzman doktorların yanı sıra 15 Pratisyen Hekim de göreve başladı. (İLKHA)

 

 

Bu haber toplam 2056 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA