• Mardin21 °C
  • Diyarbakır20 °C
  • Batman20 °C
  • Şırnak16 °C
  • İstanbul19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MİDYAT HABUR GAZETESİNE BİR ÖDÜLDE GGF’DEN
29 Aralık 2020 Salı 18:10

MİDYAT HABUR GAZETESİNE BİR ÖDÜLDE GGF’DEN

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF)’nin Geleneksel Özendirme Yarışması’nın sonuçları açıklandı.

GGF’nin, gazetecilik mesleğini özendirmek ve saygınlığını arttırmak amacıyla ilkini geçtiğimiz yıl düzenlediği özendirme yarışmasının ikincisi de bu yıl düzenlendi. Yarışma kapsamında, farklı illerde gazetecilik yapan adayların başvuruları kabul edildi.

Yapılan jüri değerlendirmelerinin ardın Araştırmacı Gazetecilik dalında Midyat Habur Gazetesi Yazı İşler Müdürü Mehmet Mahsum İŞ’in yazmış olduğu (İnsanlar “Eski Dostları” Kitapları Hatırladı) adlı haberi ile ödüle layık görüldü.

Yazı İşleri Müdürü Mehmet Mahsum İş yaptığı açıklamada;

“Öncelikle beni bu ödüle layık gören herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Gazetecilik mesleğini 12 seneden bu yana layığı ile yerine getirmek için var gücümüz ile gece gündüz demeden çalışıyoruz. İnsanlara doğru, objektif ve tarafsız haberleri demokrasi ve hukuk kuralları çerçevesinde sunmak öncelikli ilkemiz olmuştur.” dedi.

10 Ocak Gazeteciler Günü’nde Siirt’te düzenlemeyi planladıkları ödül programının, koronavirüs pandemisi nedeniyle iptal edildiğini duyuran Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) Genel Başkanı Mehmet Çelik “Geleneksel hale getirilen özendirme yarışmasının 2.’sini düzenlemiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dereceye giren gazetecileri tebrik ediyorum. Ödüllerimizi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Siirt’te vermeyi planlamıştık. Pandemi engeline takıldık. Dereceye giren arkadaşlarımız illerinde ziyaret ederek ödüllerini takdim edeceğiz” dedi.

 

Bu haber toplam 1982 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA