• Mardin21 °C
  • Diyarbakır20 °C
  • Batman20 °C
  • Şırnak16 °C
  • İstanbul19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MİDYAT SANAYİ SİTESİNİN HAK ETTİĞİ VİZYON PROJE VE HİZMETLER İÇİN HEP BİRLİKTE ELELE
21 Mart 2022 Pazartesi 11:20

MİDYAT SANAYİ SİTESİNİN HAK ETTİĞİ VİZYON PROJE VE HİZMETLER İÇİN HEP BİRLİKTE ELELE

MİDYAT SANAYİ SİTESİNİN HAK ETTİĞİ VİZYON PROJE VE HİZMETLER İÇİN HEP BİRLİKTE ELELE

Uzun yıllardan beri Midyat'ta Gazetecilik ve Matbaacılık sektörlerinde faaliyet gösteren ve çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif rol alan ve "Önceliğim Midyat ve Esnafım" diyen Süleyman İŞ,  27 Mart 2022 Pazar günü yapılacak olan Midyat Sanayi Sitesi Başkanlık görevinde yapacağı vizyon projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Midyat Sanayi Sitesi Başkan Adayı Süleyman İŞ yaptığı açıklamada;

"Midyat Sanayi Sitesindeki değerli esnaf ve üye arkadaşlarımızın yoğun istek ve talepleri üzerine Midyat Sanayi Sitesi Başkan adayı olmaya karar verdim. Halka hizmet, Hak’ka hizmet anlayışıyla çıktığımız bu yolda Sanayicilerimizin önce gönüllerine, sonra desteklerine talibim. Sanayi esnafımızın eksikliklerinin farkındayız. Bu bilinçle emekçi kardeşlerimizin menfaatini adil, şeffaf ve yasalara uygun bir şekilde koruyup, sorunlarını ivedilikle çözüme kavuşturacağız. Devletimizin, sanayimize yönelik her türlü teşvik ve desteklerinden faydalanması adına elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.

Sanayi Sitemizin içindeki en büyük eksikliklerden biri olan Kamu ve Özel Bankalara ait ATM'lerin kurulması için ilgili Bankalarla görüşmeler gerçekleştireceğiz. Emekçi kardeşlerimize yakışan Modern bir Yönetim binasını kazandıracağız.. Mevcut Yönetim binasını da Sanayi Sitemizin Güvenliğini sağlamakla görevli bekçilerimize tahsis edeceğiz. Gelişen ve Büyüyen Sanayi Sitemize yakışır daha geniş ve büyük bir lokanta binası inşa edeceğiz. Üyelerimize ait olan ve şuan esnafımıza hiçbir faydası olmayan araziler için Esnaflarımızla yapacağımız istişarelerden sonra alacağımız ortak bir kararla yeni işyerlerinin yapımına başlayacağız.

Sanayi Sitemizi modern bir görünüme kavuşturmak için çevre ve peyzaj düzenlemesi faaliyetlerine başlayacağız. Sanayideki Görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması için gerekli olan tüm gayreti gösterip, periyodik olarak Sanayi sitemizin temizliğinin yapılmasını sağlayacağız.

Tüm İşyerlerinin konumunu ve ünvanını belirten modern bir Panoyu Sanayi Sitemizin girişine asacağız.

Sanayi Sitesinin altyapısını tekrar elden geçireceğiz. Yağan her yağmurda işyerlerinin önünde biriken suların son bulması için Yerel Yönetimler ile beraber sağlam alt yapı çalışmalarına başlayacağız.

Sanayi Sitesine ekstra masraf ve maliyet çıkmaması için Yerel yönetimler ile Sanayi Sitesinin ihyası için ortak projeler yürüteceğiz.

Sanayi Esnafımızın giderlerinin azaltılması için elimizden geldiğince fuzuli giderlerin kısıtlanmasını sağlayıp, esnafımıza ilave masraf çıkarmanın önüne geçilmesini sağlayacağız. Sanayi sitemizde yaşanacak basit iş kazası ve yaralanma vakalarına anında ve zaman kaybı yaşanmadan müdahale edebilmek için site içerisinde bir Sağlık kabini bulundurulması için gerekli mercilere başvurularımızı yapacağız.

Sanayi esnafımızın alışveriş yaptığı büyük firmalar ile Midyat'lı işadamlarımızla irtibata geçip belli konularda Sanayi sitemize sponsor olmalarını sağlayacağız.

Bizler gerçekleşme ihtimali olmayan uçuk vaatlerle değil, esnafımızın yüreğine dokunarak, Sanayi Sitemize değer katmak için görev yapacağız. Seçimden, seçime ziyaretlerle değil, aylık esnaf ziyaretleri ve aylık toplantılarla bir araya gelip fikir alışverişinde bulunacağız. Esnaflarımızdan dileğimiz daha güzel hizmetlerin önünün açılabilmesi için Sanayi Sitesinin Yönetim Görevini esnafın görüş ve düşüncelerine önem veren ve işin ehli olan birine vermeleridir.

Sanayi Sitemizi daha güzel bir hale getirmek için hep birlikte el ele vermeliyiz. Değerli sanayi sitesi esnaflarımız ve üyelerimizden ricamız, hür vicdan ve iradeleriyle adaletli bir seçim yapmamıza önderlik etmeleridir. Sanayi sitemizin üye ve esnaflarının kıymetli oylarına talibim  Sanayi Sitesi esnaflarımıza ve üyelerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”  şeklinde açıklamalarda bulundu.

275851336_10222111027510235_828192647576560639_n.jpg

Bu haber toplam 1826 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Midyat Sanat ve Tasarım Fakültesi İlk Dersini Altunkaya ile Gerçekleştirdi
  • MAÜ’den Çocuklara Anlamlı Farkındalık Etkinliği
  • MAÜ Öğrencilerinin Başarısı: Kısa Film Festivali'nde Üçüncülük Kazandı
  • GAZETECİLERDEN, GAZETECİLER GÜNÜNDE ANLAMLI ETKİNLİK
  • Meteoroloji'den sağanak ve kar uyarısı
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA