• Mardin21 °C
  • Diyarbakır20 °C
  • Batman20 °C
  • Şırnak16 °C
  • İstanbul19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ömerli Belediyesi, Ramazanın bereketini 45 Mahalleye Ulaştırıyor
16 Nisan 2021 Cuma 10:35

Ömerli Belediyesi, Ramazan'ın bereketini 45 Mahalleye Ulaştırıyor

Mardin'in Ömerli İlçesi'nde, Belediye Başkanlığı tarafından merkez ve kırsal 45 mahallede bulunan dar gelirli vatandaşlara binlerce yardım kolisi dağıtılıyor.

Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ'ın talimatıyla hazırlanan Ramazan erzak kolileri uzak yakın ayırımı yapılmadan kırsal ve merkez mahallelerdeki adreslere tek tek ulaştırılıyor.

Yürüttüğü çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle sosyal belediyecilikte örnek model oluşturan Ömerli Belediyesi, bereket, merhamet ve paylaşma ayı olan Ramazan Ayı’nda vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ'ın talimatı doğrultusunda Ramazan Ayı’nda “Paylaştıkça Artan Bereket” sloganıyla dar gelirli ailelere gıda yardımı yapmak için çalışmalarını tamamladı ve dağıtımlar başladı. Ömerli Belediyesi 'Şevki Altındağ Gıda ve Giysi Bankası Birimi'nce yürütülen dağıtımlarda sahaya çıkan ekipler, ilçe genelinde mahalle mahalle dolaşarak temel ihtiyaç kolilerini ailelere ulaştırıyor. Bu kapsamda ev ev, sokak sokak gezen ekipler, içinde sıvı yağ, pirinç, bulgur, şeker, un, çay, makarna, salça, zeytin, reçel gibi temel gıda maddelerinin olduğu paketleri vatandaşlara tek tek ulaştırıyor. Ayrıca ailelere pandemi nedeniyle dezenfektan, sıvı sabun, maske ve kolonya gibi çeşitli temizlik maddelerinin olduğu paketlerin de dağıtımını yapıyor.

Ramazan’ın birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olduğunu belirten Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, yaptığı açıklamada, “Bu sene Korona virüs sebebiyle vatandaşlarımızla iftar sofralarında birlikte olmasak da biz yine birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyoruz. Ömerli Belediyesi olarak Ramazan Ayında da 7 gün 24 saat görev başındayız. İçerisinde temel gıda malzemelerinin olduğu erzak kolilerini tespit ettiğimiz ve bize başvuran ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Ramazan Ayı boyunca da vatandaşlarımızın yanında olmaya, dayanışma ruhu ile şehrimizde yaşayan her bir ailenin, her bir ferdin sıkıntısını gidermek ve problemlerini çözmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Ayını kutlar, tutulan oruçların Allah katında kabul olmasını dilerim.” dedi.

Paketlerini teslim alan vatandaşlar paylaşma, birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan ayında yapılan bu hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ'a teşekkürlerini ilettiler.

 

Bu haber toplam 248 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA