• Mardin21 °C
  • Diyarbakır20 °C
  • Batman20 °C
  • Şırnak16 °C
  • İstanbul19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÖMERLİDE NELER OLUYOR, HERKESİN DİLİNDE ŞU SIRALAR ÖMERLİ VAR?
28 Haziran 2021 Pazartesi 10:10

ÖMERLİ'DE NELER OLUYOR, HERKESİN DİLİNDE ŞU SIRALAR 'ÖMERLİ' VAR?

Mardin'de, şu sıralar herkes Ömerli İlçesini ve Ömerli'nin Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ'ın yaptığı hizmetleri konuşuyor.

Konuştuğunuz insanlara sorduğunuz da şu cevabı rahatlıkla alabilirsiniz: 'Hüsamettin Başkan ile birlikte Ömerli'de inşa ve ihya zamanı başladı' diyerek yapılan hizmetleri öve öve bitiremiyor.

2019 yılında yapılan Mahalli İdareler seçiminde halkın büyük bir teveccühü ile göreve seçildiği günden bu yana inanılmaz bir hizmet sevdası ile ilçesine ilkleri yaşatan (herkesin) Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ'ın yaptığı hizmetler Mardin'de 7'den 77'ye herkesin dilinde, sohbetlerinde...

Pek çoğumuzun sadece adını duyduğu, Mardin'e giderken veya herhangi bir batı şehrine gidiş-dönüşlerde içinden geçtiğimiz Ömerli'nin makus talihi, artık yerini hizmet ve gönül belediyeciliğine bırakmış durumda. Şehrin kaybettiği yılları kazanma telaşı içinde olan ve gecesini gündüzüne katarak Ömerli için çalışan bölgenin yetiştirdiği ender şahsiyetlerden biri olan kanaat önderi, akil adam Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ'ın seçildiği günden buyana Ömerli de merkez, kırsal ayırımı yapmadan her alanda inanılmaz bir değişime imza atıyor.

ESER BIRAKIYOR

Başkan Altındağ, geçen sürede hayallerde, rüyalarda olan ulaşımdan altyapıya, park ve yeşil alan düzenlemelerinden spor sahalarına, gençlik ve kültür merkezlerinden yaşam ve kültür alanlarına, sokak sağlıklaştırmalardan çevre ve sağlığa kadar pek çok alanda eser bırakmak için gerçekleştirilen milyonlarca liralık devasa projelerle şehrin çehresini değiştirerek halkının da takdirini topluyor.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da ısrarla vurguladığı 'Gönül Belediyeciliği'nin altını çizmek gerekirse, Başkan Altındağ, bu anlayışı sadece seçim afişlerinde ve sloganlarda bırakmayıp göreve başladığı ilk dakikadan itibaren günlük yaşamında ve belediye hizmetlerini sunarken de her yaştan insanının gönlüne dokunmayı ihmal etmiyor. Hergün merkez-kırsal, yakın-uzak yerleşim yeri demeden ilçe halkıyla iç içe zamanını geçiriyor.

SOSYAL BELEDİYECİLİK

Sosyal belediyecilik alanından önemli işler yapan Başkan Altındağ, yaşlı-genç, zengin-fakir, uzak yakın demeden herkesin derdine derman oluyor ve tüm problemlerini zaman geçirmeden vaktinde çözüyor ve halkının huzuru için çabalıyor.

ŞEHRİN TANITIMI

Eşsiz doğası, tarihi değerleri, kültürel mirasları ve kadirşinas insanlarıyla tarihin her döneminde kilit rol oynayan Ömerli'nin, tüm bu değerlerini turizm çatısı altında harmanlamak için önemli çalışmalar yapan Başkan Altındağ, düzenlediği festival ve tanıtım etkinlikleriyle de şehrin yöresel değerlerinin tanıtımında da büyük emekler harcıyor.

TEBRİK EDERİZ

Uzun lafın kısası şu sıralar herkesin dilinde Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ'ın yaptığı bir birinden değerli çalışmaları ve hizmetleri var. Bizlerde Midyat Habur  Gazetesi yayın ekibi adına almış olduğu bu emaneti, halkın vermiş olduğu bu yetkiyi hizmetle, devasa projelerle taçlandıran Başkan Altındağ'ı kutlar, görevinde başarılar dileriz...

 

Bu haber toplam 667 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Midyat Sanat ve Tasarım Fakültesi İlk Dersini Altunkaya ile Gerçekleştirdi
  • MAÜ’den Çocuklara Anlamlı Farkındalık Etkinliği
  • MAÜ Öğrencilerinin Başarısı: Kısa Film Festivali'nde Üçüncülük Kazandı
  • GAZETECİLERDEN, GAZETECİLER GÜNÜNDE ANLAMLI ETKİNLİK
  • Meteoroloji'den sağanak ve kar uyarısı
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA