• Mardin27 °C
  • Diyarbakır28 °C
  • Batman25 °C
  • Şırnak26 °C
  • İstanbul24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şanlıurfa Bulvarında trafik çileye dönüştü
26 Ağustos 2024 Pazartesi 10:06

Şanlıurfa Bulvarı'nda trafik çileye dönüştü

Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu'nda başlanılan ve yaklaşık bir haftadır yapımı devam eden altyapı çalışması, kentin trafik akışını olumsuz etkiliyor.
Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu'nda başlanılan ve yaklaşık bir haftadır yapımı devam eden altyapı çalışması, kentin trafik akışını olumsuz etkiliyor.
 
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu 3'üncü Sanayi Mevkii'nde başlatmış olduğu altyapı çalışması, yaklaşık bir haftadır devam ediyor.
 
Geçtiğimiz hafta içinde Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Kardeşlik Parkı'ndan başlatılan altyapı çalışması dolayısıyla günlerce yolun yan şeridi trafiğe kapatılmış, araçlar orta şeridi veya farklı güzergahları kullanmak zorunda kalmıştı.
 
Yan yolun trafiğe açılmasının ardından çalışmanın sürdürüldüğü orta şeridin bir yönü tamamen kapatılınca trafikte ciddi aksamalar meydana geldi.
 
Yaklaşık bir haftadır başlatılan altyapı çalışmasının karşı yöndeki yolda da devam etmesi durumunda trafiğin bir süre daha aksayabileceği tahmin ediliyor.
 
Sürücüler, bu tür altyapı çalışmalarının ulaşımı aksatmayacak şekilde trafiğin yoğun olmadığı gece vakitlerinde yapılmasının daha doğru olacağını belirterek ilgili birimlerin bu yönde mesai oluşturması gerektiğini dile getiriyor. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA