• Mardin21 °C
  • Diyarbakır20 °C
  • Batman20 °C
  • Şırnak16 °C
  • İstanbul19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şehit Babası Gözenoğlundan Biden ve HDPye Tepki
27 Nisan 2021 Salı 10:46

Şehit Babası Gözenoğlun'dan Biden ve HDP'ye Tepki

Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlerce geçen sene düzenlenen saldırıda şehit olan inşaat mühendisi Mazlum Gözenoğlu’nu babası Hüseyin Gözenoğlu, ABD Başkanı Joe Biden’ın 1915 olaylarını “soykırım” olarak nitelemesine ve HDP’nin bu konuda yaptığı açıklama
Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlerce geçen sene düzenlenen saldırıda şehit olan inşaat mühendisi Mazlum Gözenoğlu’nu babası Hüseyin Gözenoğlu, ABD Başkanı Joe Biden’ın 1915 olaylarını “soykırım” olarak nitelemesine ve HDP’nin bu konuda yaptığı açıklamaya tepkisini dile getirdi.
 
Gözenoğlu, HDP’nin açıklamasını “talihsiz” olarak değerlendirerek, “HDP’nin devlet ve halk düşmanlığı ile emperyalist güçlerin uşağı olduğuna bir kez daha şahit olduk.” dedi.
 
“Kürt halkının bütün değerlerini yok ettiniz, istismar ettiniz, şimdi de Ermeni halkını istismar ediyorsunuz.” diyen Gözenoğlu, şunları kaydetti:
 
“Kürt halkının köylerini boşaltan, yıktıran, yerle bir eden, hafızalardan silinmeyecek büyük katliamları yapanlar ve yaptıranlar sizin zihniyetiniz. Peki siz bu kadar katliamın hesabını kime vereceksiniz ve kiminle yüzleşeceksiniz? Bu utançla nasıl yaşayacaksınız? Bizler sizleri asla affetmeyecek ve unutmayacağız.”
Bu haber toplam 300 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA