• Mardin27 °C
  • Diyarbakır28 °C
  • Batman25 °C
  • Şırnak26 °C
  • İstanbul24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Siirt Müftüsü Pinal, yaz Kuran kurslarını ziyaret etti
05 Ağustos 2024 Pazartesi 10:14

Siirt Müftüsü Pinal, yaz Kur'an kurslarını ziyaret etti

Siirt İl Müftüsü Şakir Pinal ve Müftü Yardımcısı Yahya Ertürk, yaz Kur'an kurslarını ziyaret ederek öğrencilere moral verdi ve geleceğin manevi liderlerini yetiştirme konusundaki kararlılıklarını bir kez daha vurguladı.
Siirt İl Müftüsü Şakir Pinal ve Müftü Yardımcısı Yahya Ertürk, yaz Kur'an kurslarını ziyaret ederek öğrencilere moral verdi ve geleceğin manevi liderlerini yetiştirme konusundaki kararlılıklarını bir kez daha vurguladı.
 
Siirt İl Müftüsü Şakir Pinal ve Müftü Yardımcısı Yahya Ertürk, il merkezindeki yaz Kur'an kursları ve 4-6 yaş Kur'an kurslarını ziyaret ederek öğrencilere moral verdi. Ziyaret kapsamında, Kur'an kurslarının düzenlediği dini bilgiler yarışmasında dereceye giren öğrencilere İl Müftüsü Pinal tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.
 
İl Müftüsü Pinal  ziyaret ettikleri kurslarda öğrencilerle yakından ilgilenerek onların eğitim süreçleri hakkında detaylı bilgi aldı. Pinal, yaptığı konuşmada, Kur'an kurslarının çocukların dini ve ahlaki gelişimleri için büyük bir fırsat olduğunu vurgulayarak öğrencilere başarılar diledi ve kurslara emeği geçen öğreticilere teşekkür etti.
 
Öğrencilerin dini bilgiler yarışmasındaki başarılarını tebrik ederek yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim eden Müftü Pinal, "Bu kurslar, çocuklarımızın dini bilgilerini pekiştirmeleri ve ahlaki değerleri öğrenmeleri açısından çok önemli. Öğrencilerimizin başarıları bizleri gururlandırıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum," dedi.
 
Öğrenciler ve din görevlileri, İl Müftüsü Pinal ve Müftü Yardımcısı Ertürk’ün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür ziyaretlerin motivasyonlarını artırdığını belirtti.
 
Müftü Pinal, öğrencilerin başarısını kutlarken, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve eğitim faaliyetlerine verilen desteğin süreceğini ifade etti. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA