• Mardin27 °C
  • Diyarbakır28 °C
  • Batman25 °C
  • Şırnak26 °C
  • İstanbul24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Türkiye tanıtma ve turizm  platformu Midyat ilçe başkanı  ve doğu- güneydoğu kültür sanat derneği yüksek istişare kurulu üyesi Sadullah Güneş Me
14 Eylül 2024 Cumartesi 11:12

Türkiye tanıtma ve turizm platformu Midyat ilçe başkanı ve doğu- güneydoğu kültür sanat derneği yüksek istişare kurulu üyesi Sadullah Güneş Me

Türkiye tanıtma ve turizm platformu Midyat ilçe başkanı ve doğu- güneydoğu kültür sanat derneği yüksek istişare kurulu üyesi Sadullah Güneş Mevlid-i Nebi Haftası kutlama mesajı.
Türkiye tanıtma ve turizm  platformu Midyat ilçe başkanı  ve doğu- güneydoğu kültür sanat derneği yüksek istişare kurulu üyesi Sadullah Güneş mesajında:
 
Yüce Allah, Resûl-i Ekrem Efendimizi şöyle tanıtıyor: “Ey Peygamber! Biz seni bir şahit, bir müjdeleyici, bir uyarıcı; Allah'ın izniyle kendi yoluna çağıran bir davetçi ve aydınlatıcı bir kandil olarak gönderdik.” Peygamberimiz hak ve hakikate şahit, iyilik yolunda müjdeleyici, bâtıla karşı da uyarıcıdır. Kur’an-ı Kerim’i ümmetine tebliğ eden, açıklayan ve bizzat yaşayarak öğreten O’dur. İnsanlığı huzura, barışa, adalete davet eden O’dur. Hayatının her safhasında ümmetine yol gösteren, rehberlik eden, istikamet çizen, imtihan dünyasında rehberimiz olup yolumuzu aydınlatan da yine Allah Resûlü’dür.
 
Mevlid-i Nebi Haftamız aziz milletimize ve bütün İslam âlemine birlik beraberlik , barış ,huzur, sükunet ve hayırlar getirsin. Âmin!
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA