• Mardin35 °C
  • Diyarbakır35 °C
  • Batman36 °C
  • Şırnak34 °C
  • İstanbul29 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Tuncay Akkoyun, 15 Temmuz Gazilerini ziyaret etti
15 Temmuz 2024 Pazartesi 09:18

Vali Tuncay Akkoyun, 15 Temmuz Gazilerini ziyaret etti

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla 15 Temmuz Gazileri ve Derneklerini ziyaret etti.

Vali Akkoyun, beraberindeki İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, Vali Yardımcımız Hasan Kurt, Artuklu Kaymakamı Mesut Tabakcıoğlu ve İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday ile birlikte 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında İstanbul'un Esenler İlçesinde gazi olan Halil Alğan ve Ankara’nın Çankaya İlçesinde Genelkurmay Başkanlığı önünde gazi olan Mesut Tatlıdede’yi ziyaret etti.

Gaziler Alğan ve Tatlıdede, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında yaşadıklarını anlattılar.

Hain darbe girişimi sırasında vatandaşlarımızın gözü kırpmadan vatanımızı savunmak için darbecilere karşı güçlü bir irade ortaya koyduğunu belirten Vali Tuncay Akkoyun ise; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ve aziz milletimizin güçlü iradesi ile 15 Temmuz’da yüzyılın emsalsiz mücadelesini verdik. 15 Temmuz'da, her bir karışı ayrı bir destana tanıklık etmiş aziz vatanımızda, milletimizin istiklal ve istikbalinden, birlik ve beraberliğinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykırdık. Milletimiz, cesaretle meydanlara çıkarak kahramanlık destanı yazdı" ifadelerinde bulundu.

Vali Akkoyun ve beraberindekile rdaha sonra 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazi ve Terör Mağdurları Derneği Başkanı Hatice Kandemir, Mardin Güvenlik Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mardin Şube Başkanı Mehmet Akpulat, Mardin Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma, Dayanışma ve İnsan Hakları Derneği Başkanı Velit Alptekin'i ziyaret ettiler.

whatsapp-image-2024-07-14-at-21.24.40.jpeg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA