• Mardin27 °C
  • Diyarbakır28 °C
  • Batman25 °C
  • Şırnak26 °C
  • İstanbul24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Tuncay Akkoyun, Kızıltepe İlçesini ziyaret etti
12 Eylül 2024 Perşembe 15:49

Vali Tuncay Akkoyun, Kızıltepe İlçesini ziyaret etti

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Kızıltepe ilçesinde Kaymakamlık, Cumhuriyet Meydanı, kırsal mahalleler ve şehit ailelerine ziyarette bulundu.

Kızıltepe ilçesine giden Vali Akkoyun, Hükümet Konağında Kaymakam Abdullah Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Evren Ekmekci, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Özdemir ve Kurum Amirleri tarafından karşılandı.

Daha sonra Kaymakamlık Makamında Vali Akkoyun Başkanlığında Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin, Vali Yardımcısı Mehmet Naim Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Evren Ekmekci, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Özdemir ve İlgili Kurum Amirlerinin katılımıyla, Asayiş ve Güvenlik konularında değerlendirmelerde bulunuldu.

Buradaki Asayiş Toplantısından sonra Vali Tuncay Akkoyun, Kızıltepe Kaymakamlığı bünyesinde hizmet veren kurumları ziyaret ederek görevi başındaki personeller ve vatandaşlarla bir araya geldi.

CUMHURİYET MEYDANINDA ESNAF ZİYARETİ YAPILDI

Mardin Valisi Akkoyun, Kızıltepe Hükümet Konağında inceleme ve ziyaretlerinin ardından Kızıltepe Cumhuriyet Meydanında esnafları ve vatandaşları ziyaret ettiler. Vatandaşlarla hasbihal ederek talep ve önerilerini dinleyen Vali Akkoyun, esnaflara bereketli kazançlar diledi.

Kızıltepe ilçesinde faaliyet gösteren Özel Mardin Engelli Bakım Merkezi'ni de ziyaret eden Vali Akkoyun, buradaki çalışmalar hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muzaffer Akçam'dan bilgi aldı.

VALİ AKKOYUN: DEVLET MİLLET İÇİN VARDIR

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, beraberindeki heyet ile birlikte kırsal Ziyaret ve Eroğlu Mahallelerini ziyaret etti.

Mahalleleri ile ilgili Muhtar Hamdullah Kureyşi ile Muhtar Abdulkadir Sarı'dan bilgi alan Vali Akkoyun, Kızıltepelilerle hasbihal ederek talep ve önerilerini dinledi.

Vatandaşlarla buluşmasında konuşan Vali Akkoyun; "Devletimizin tüm kurumları vatandaşlarımızın yaşadığı yerde mutlu ve huzurlu olması için gece gündüz demeden görev yapıyorlar. Devlet Milleti için vardır. Yaptığımız kamu hizmetlerini yaparken ihtiyaçların karşılanması konusunda sizlerden aldığımız öneriler bizim için çok kıymetlidir. Mardinli ve Kızıltepeli hemşehrilerimin huzur, birlik, beraberlik ve kardeşlikten yana gösterdiği duruş bizleri mutlu ediyor. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin" ifadelerinde bulundu.

Ziyaret Mahallesinde şehit Meltem Omuk'un kabri başında dini vecibelerin yerine getirilmesinden sonra şehidin ailesi ziyaret edildi.

whatsapp-image-2024-09-12-at-15.45.30.jpeg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA