• Mardin21 °C
  • Diyarbakır20 °C
  • Batman20 °C
  • Şırnak16 °C
  • İstanbul19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
VEFA İFTAR BULUŞMASI PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
01 Mayıs 2022 Pazar 11:09

VEFA İFTAR BULUŞMASI PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

Ak Parti Midyat İlçe Başkanlığı tarafından "Vefa iftar Buluşması Programı" düzenledi.

Özel bir Salonda düzenlenen vefa iftar programına Midyat Ak Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ak Parti Gençlik kolları Başkanı Hekim Arslan, Ak Parti kadın kolları Başkanı Muazzez Acar, Ak Parti Midyat ilçe Teşkilatı üyeleri, kanaat önderleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve Midyat Turabdin Gazeteciler ve Yazarlar Derneği üyeleri katıldı.

Ak Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış Yaptığı Konuşma;

Sayın Başkanlarım; Değerli Belediye Başkanım; Partimizin mihenk taşlarını oluşturan kuruluştan bu güne alın teri olan Ak Parti ailesinin siz değerli teşkilat mensupları hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Ak Parti’miz büyük bir ailedir. Bu ailenin ferdi olup milletimize hizmet etme noktasında bugüne kadar teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görev almış siz değerli yol arkadaşlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bugüne kadar her türlü zorlukları birlik ve beraberlik içende Çeşitli kademelerde hizmet etmiş teşkilat üyelerimizle, yol arkadaşlarımızla hasret gideriyoruz.

“Birliğimizin ve beraberliğimizin daim olsun”

Bu duyguları mübarek Ramazan Ayında sizlerle birlikte yaşayarak büyük bir vefa örneğine şahitlik ediyoruz. Bizler bir ve beraber oldukça başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Birliğimizin ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum”

Şunu çok net bilmek gerekir ki, Ak Partinin bugüne büyüyerek gelmesinde, en alt kademesinden en üstüne kadar, birlikte hareket etme bir olma iri olma desturuyla hareket etmiş teşkilatların büyük payı vardır. Bayrak devri yapılırken ilişkilerimizin samimi gayret ve vefaya dayalı münasebetlerin büyük önemi hasıl olmuştur.

Demem odur ki; bugün teşkilatımızdaki dava arkadaşlarımızla iyi şeyler yapmaya devam ediyorsak, en büyük pay bayrağı bir sonraki arkadaşına devreden siz değerli dava arkadaşlarımızın bize yol gösteren temel teşkil eden hizmetleri ve devam eden destekleri sayesindedir. Bu vesileyle sizin bıraktığınız emanete layığıyla sahip çıkmaya devam edeceğimizi bilmenizi isterim ve bizlerin önünü açan ışık tutan işimizi kolaylayan geçmiş hizmetleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor Ahirete intikal etmiş tüm dava arkadaşlarıma Rahmet diliyorum.

AK Parti’miz bugünlere gönül alarak, milletin sesi olarak, yatırım ve hizmet odaklı çalışarak geldi. Bizler bir ve beraber olduğumuz sürece nice 2023’leri atlatacağımıza yürekten inanıyorum.

Küresel piyasalardaki gelip geçici daralmalardan kaynaklı olan ekonomideki dalgalanmaları da hep birlikte aşacağız. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın. Önümüzde 2023 seçimleri var ve bu seçimler ülkemizin geleceğini şekillendirecek en önemli seçimlerin başında yer alıyor. Bu seçimleri birlik ve beraberlik içerisinde başarıyla tamamlayacağımıza yürekten inanıyor, , birliğimizin ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum”

Bu vesileyle Siz değerli Başkanlarım, Mahalle Başkanlarım, Sandık Kurulu Başkanlarım ve Üyeleri, Sandıklarında Görev almış Sandık Müşahitlerim ile programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyor. Mübarek Ramazan bayramınızı şimdiden en içten dileklerimle kutluyor sağ olun var olun. Allah kabul etsin.dedi.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin yaptığı konuşmada ise;

AK Partimizin kuruluşundan bu yana partimizin bayraktarlığını yapmış, partimizin her kademesinde görev alan kıymetli kardeşlerim,

Basınımızın güzide temsilcileri, kıymetli konuklar, Hanımefendiler, Beyefendiler,

Hepinizi şahsım ve Midyat Belediyesi adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Ağustos 2001’de başlattığı kutlu yürüyüşte, o günden bugüne bu yürüyüşte yer alan siz değerli kardeşlerim ile, AK Partimizin bir geleneği olan ahde vefa duygularıyla düzenlenen iftar programında bir araya gelmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

AK Teşkilatların en önemli özelliklerin de birisi de vefalı olmaktır. Bugün bizim bu salonda muhabbetle, sevgiyle bir araya gelmemize vesile olan ahde vefanın öneminden sürekli bahseden ve her fırsatta biz AK Partililere bunu aşılayan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.  Vefanın adı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır Vefanın adı Davamız AK Partidir,

“Vefanın adı Midyat’tır”

Ve Vefanın adı büyük bir kararlılık ve inançla, AK davamıza fedakarca hizmet eden bu salonu dolduran siz değerli kardeşlerimdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının manevi atmosferine uygun olarak düzenlenen iftar programında, bir araya gelmemize vesile olan ve emeği geçen başta AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Atilla YARIŞ ve ekibine, katılımları ile Ramazan sevincimize ortak olan  AK Partimizin kuruluşundan bu yana partimize hizmet eden ilçe başkanlarımız başta olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim. Tüm ana kademe, kadın ve gençlik kollarımızda, belediye meclisimizde, mahalle teşkilatlarımızda görev yapmış olanlardan vefat edenlere Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı, huzurlu ve güzel bir ömür diliyorum.

Yaklaşmakta olan Mübarek Ramazan Bayramınızı şimdiden en kalbi duygularımla tebrik eder, bayramın tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum.

Hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Hepiniz Allaha’a emanet olun. Sağ olun. Var olun. İfadelerini kullandı.

2-136.jpg

Bu haber toplam 418 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Midyat Sanat ve Tasarım Fakültesi İlk Dersini Altunkaya ile Gerçekleştirdi
  • MAÜ’den Çocuklara Anlamlı Farkındalık Etkinliği
  • MAÜ Öğrencilerinin Başarısı: Kısa Film Festivali'nde Üçüncülük Kazandı
  • GAZETECİLERDEN, GAZETECİLER GÜNÜNDE ANLAMLI ETKİNLİK
  • Meteoroloji'den sağanak ve kar uyarısı
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA