• Mardin29 °C
  • Diyarbakır28 °C
  • Batman29 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cumhurbaşkanı Erdoğan hastanede saldırıya uğrayan doktor ile görüştü
02 Haziran 2021 Çarşamba 09:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan hastanede saldırıya uğrayan doktor ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, hastasının bıçaklı saldırısına uğrayan Ortopedi ve Travmatoloji Asistan Doktoru Ertan İskender ile telefonda görüştü.
Görüşmede İskender'den sağlık durumu hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaşanan elim olaydan büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.
 
İskender'e en kısa sürede sağlığına kavuşması temennisini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırganın hak ettiği cezayı alması ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesi için gerekenlerin yapılacağını söyledi.
 
Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli ortopedi asistanı Dr. Ertan İskender, poliklinik yaptığı sırada hastası Bayram N. tarafından elinden ve belinden bıçaklanmıştı. (İLKHA)
Bu haber toplam 184 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2025 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA