




AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Uncu Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu
Şehrin farklı medya kuruluşlarından gazetecilerin katıldığı program, protokolsüz ve samimi bir ortamda gerçekleşti.
İftar boyunca herhangi bir resmi açıklamanın yapılmadığı programda, İl Başkanı Mehmet Uncu ve İl Tanıtım ve Medya Başkanı Abdulkadir Admış, basın mensuplarıyla yakından ilgilendi. İftar sonrası çay eşliğinde sıcak ve keyifli sohbetler yapıldı.
İl Başkanı Mehmet Uncu, “Basın mensuplarımızla böylesine samimi bir ortamda bir araya gelmek bizler için çok kıymetli. Şehrimizin sesi olan basınımıza emekleri ve katılımları için teşekkür ediyorum,” dedi.
AK Parti Mardin İl Tanıtım ve Medya Başkanı Abdulkadir Admış ise, “Bu buluşmaların karşılıklı anlayışı ve iletişimi güçlendirdiğine inanıyoruz. Katılım sağlayan tüm gazeteci dostlarımıza teşekkür ederim,” ifadelerini kullandı.
İftara programına katılan Midyat Turabdin Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Süleyman İŞ yaptığı açıklamada; "Ramazan ayının manevi huzurunu yaşadığımız bu önemli zaman diliminde, Ak Parti Mardin İl Başkanı Sayıın Mehmet UNCU'nun Mardin, Mokit Restaurantta tertip ettiği Basın mesupları iftar programında meslektaşlarımızla bir araya gelmemin mutluluğunu yaşadık. İl Başkanı Sayın Mehmet UNCU'nun İftarda programını "protokolsüz ve samimi" bir ortamda düzenlenmesi ve basın mesuplarıyla birebir ilgilenmesi davetliler tarafından takdir ile karşılandı.” dedi. Program, sıcak bir atmosferde geçen sohbetlerin ardından sona erdi.
Tel : / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA