• Mardin21 °C
  • Diyarbakır20 °C
  • Batman20 °C
  • Şırnak16 °C
  • İstanbul19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Muhtarlara özel indirim için imzalar atıldı
20 Haziran 2023 Salı 15:36

Muhtarlara özel indirim için imzalar atıldı

Mardin Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mehmet Nas, Batman ve Mardin'de faaliyet gösteren iki özel hastaneyle varılan anlaşmayla Mardin'de hizmet sunan muhtarların alınacak sağlık hizmetlerinden % 20'lik bir indirimden yaralanabileceğini açıkladı.
Mardin Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mehmet Nas, Batman ve Mardin'de faaliyet gösteren iki özel hastaneyle varılan anlaşmayla Mardin'de hizmet sunan muhtarların alınacak sağlık hizmetlerinden % 20'lik bir indirimden yaralanabileceğini açıkladı.
 
Mardin'de hizmet sunan muhtarların daha kaliteli bir sağlık hizmetine daha ucuz yararlanabilmeleri için Batman ve Mardin'de faaliyet gösteren iki hastaneyle Mardin Muhtarlar Federasyonu olarak yaptıkları görüşmelerden olumlu sonuç aldıklarını kaydeden Başkan Mehmet Nas, Mardin Özel Park Hastanesi ile Batman Özel Batman Yaşam Hastanesi'nde tedavi görecak olan Muhtar ve 1. derecedeki muhtar yakınlarının Estetik, özellikli ameliyat ile diyetisyen hizmetleri dışındaki bütün ameliyat ve tedavilerden % 20 oranındaki indirimle yararlanabileceklerini ifade etti.
 
Muhtarların mahallesine ve köyüne hizmet getirilmesi konusunda çok önemli bir görevi bulunduğunu, demokrasinin ilk seçilmişleri olan muhtarların ve ailelerinin sağlıklarının kendileri için önemli olduğuna vurgu yapan Mardin Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mehmet Nas, Mardin'deki Muhtarların yaşamını kolaylaştırmak, muhtarların sosyal ve ekonomik kazanımlarını arttırmak daha kapsayıcı alan ve imkana kavuşmaları için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
 
Başkan Nas, Özel Sağlık Hizmetleriyle ilgili varılan anlaşmayla ilgili sosyal medya hesabından mevkidaşlarına şu açıklamalarda bulundu:
 
"Kıymetli mevkidaşlarım girişimlerimiz neticesinde Mardin Muhtarlar Federasyonu adına, Özel Batman Yaşam Hastanesi ile Mardin'de faaliyetlerini sürdüren Mardin Özel Park Hastanesi'le sağlık hizmeti yönünden (A Sınıfı) anlaşma yapılmıştır.
Muhtar Kimlik Kartınızı hastaneye ibraz etmeniz ile birlikte hem siz değerli muhtarlarımız hem de kıymetli aileleri bu imkan ve hizmetten faydalanabilecektir.
Yapılan anlaşma kapsamda; Muhtarlarımız ve birinci derece Aileleri (Anne-Baba, Eş ve çocukları) için muayene, yatan hasta ve günü birlik hasta işlemleri ile tüm ameliyatlar dahil olmak üzere %20 oranında indirim sağlanacaktır.
Yapılan anlaşma gereği, hastanelerin bünyesinde bulunan Saç Ekim Merkezlerinde yine Muhtarlarımız ve kıymetli ailelerine %20 İndirim uygulanacaktır.
(Estetik, özellikli ameliyat ve diyetisyen hizmeti anlaşma kapsamı dışındadır.)
Bu vesileyle Hastane sahibi Sn. Abdurrahim Bedir ve Halkla İlişkiler Müdürü Sn. Sadettin Ersöz ve çalışma arkadaşlarına teşekkür eder, Tüm Muhtarlarımıza ve Ailelerine hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum."
 
1-018.jpg
Bu haber toplam 531 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Midyat Sanat ve Tasarım Fakültesi İlk Dersini Altunkaya ile Gerçekleştirdi
  • MAÜ’den Çocuklara Anlamlı Farkındalık Etkinliği
  • MAÜ Öğrencilerinin Başarısı: Kısa Film Festivali'nde Üçüncülük Kazandı
  • GAZETECİLERDEN, GAZETECİLER GÜNÜNDE ANLAMLI ETKİNLİK
  • Meteoroloji'den sağanak ve kar uyarısı
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA