• Mardin21 °C
  • Diyarbakır20 °C
  • Batman20 °C
  • Şırnak16 °C
  • İstanbul19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEÇİM SONUÇLARI İLE İLGİLİ TEŞEKKÜR MESAJI
16 Mayıs 2023 Salı 08:58

SEÇİM SONUÇLARI İLE İLGİLİ TEŞEKKÜR MESAJI

AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Ayhan Aslan, seçim sonuçlarından sonra teşekkür mesajı yayınladı.

Türk siyasi tarihinin en nitelikli ve yoğun katılımın iştirak ettiği 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçiminin ardından teşekkür mesajı yayımlayan Aslan, şu ifadeleri kullandı: 

"Kadim şehrimizin çok kıymetli insanları, tarihi 14 Mayıs seçimlerinde 'ülkesinin ve milletinin bekasına' sahip çıkmıştır. Mardinli hemşerilerim, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı her zaman uyanık olmuş gaflete, delalete kapılmamış ve fitne fesada hiçbir zaman fırsat vermemiştir. 

Pazar günü saygı, sevgi ve hoşgörü ile tüm halkımız iradelerini, demokratik bir ortamda sandığa yansıttıkları, sağduyunun hakim olduğu bir seçim atmosferi gerçekleştirilmiştir. 

Hemşerilerimiz bu seçimlerde de, ülkemizi dünya ülkesi yapan, bütün dünyada ki mazlumların yanında olup destek olan Dünya liderimize sahip çıkmış, ülkesinin bölünmez bütünlüğü için dik duruş sergilemiştir. 

Çok şükür emeğimizin karşılığını, hemşerilerimizin teveccühü ile Mardin'den 2 Milletvekili çıkararak aldık. Bu süreçte bizlere yürekten, gönülden destek veren, dualarını bizlerden esirgemeyen aziz hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Bize oy veren vermeyen bütün seçmenin kararına saygımız sonsuzdur. Kazanan Mardin oldu, Türkiye oldu.

Benimde içinde yer aldığım partimizin 6 milletvekili adayından ilk iki sıradaki arkadaşlarımız hemşerilerimizin kutsal oyları ile Mardin'imizi Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil edeceklerdir. 

Memlekete hizmet yolunda üstün gayret göstereceğine ve Mardin'i hak ettiği yerlere gelmesi noktasında elini hiç düşünmeden taşın altına koyacağına, canı gönülden inandığım Milletvekillerimiz Sayın Faruk Kılıç ve Sayın Muhammed Adak'ı tebrik ediyor, kendilerine muvaffakiyet diliyorum. 

Seçim sürecinde her türlü fedakarlığı gösteren, dur durak bilmeden, bir an olsun boş durmadan, gece gündüz, hak davamız uğruna omuz omuza çalıştığımız; başta bütün hemşerilerim olmak üzere, Ak Parti ilçe teşkilatlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize, yanımızda olan büyükşehir ve ilçe belediyelerimize, Belediye Meclis üyelerimize, Ak Parti ilçe gençlik kollarımıza ve yönetim kurulu üyelerine, Kadın kolları başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize, bütün muhtarlarımıza, STK temsilcilerimize, iş adamlarımıza, esnaflarımıza teşekkür ederim. 

Seçimlerimizin hoşgörü içerisinde, son derece refah ve güvenli bir atmosferde gerçekleştirilmesine katkı sağlayan İl ve İlçe Seçim Kurulumuza, İl ve İlçe Emniyet ve Jandarma güçlerimize ortaya koydukları hoşgörü ve nezaket için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize, ilimize ve ilçelerimize hayırlara vesile olmasını temenni eder, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve tüm dava arkadaşlarımıza Büyük ve Güçlü Türkiye hedefiyle Millete Hizmet için çıktıkları bu kutlu yolda başarılar dilerim. Unutmayınız, Türkiye Yüzyılı'nın yükselişinin önüne kimse kesemeyecektir. Bu aziz millet, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2002 yılından bu yana ümmetin sesi, milletin sesi, milletin nefesi, ümmetin nefesi olduğunu çok biliyor. 

Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan bu milletin derdini, davasını, kavgasını, bütün ideallerini, hayallerini üzerinde tecessüm ettirmiş bir liderdir. Bu aziz millet Sayın Erdoğan’a bakınca kendini görüyor, davası için verilen mücadeleyi görüyor. 

Milletvekili seçimi sonuçlanmış olsa da 28 Mayıs'ta önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi duruyor. Bu bilinçle yine durmadan yorulmadan büyük bir destekle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 50+1 barajını aşmak adına tekrardan hemşerilerimizin oylarına talip olacağız, canla başla çalışacağız. 

Bu itibarla, Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimin ülkemize, milletimize ve ilimize hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

Tüm hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

 

Bu haber toplam 401 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Midyat Sanat ve Tasarım Fakültesi İlk Dersini Altunkaya ile Gerçekleştirdi
  • MAÜ’den Çocuklara Anlamlı Farkındalık Etkinliği
  • MAÜ Öğrencilerinin Başarısı: Kısa Film Festivali'nde Üçüncülük Kazandı
  • GAZETECİLERDEN, GAZETECİLER GÜNÜNDE ANLAMLI ETKİNLİK
  • Meteoroloji'den sağanak ve kar uyarısı
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA