• Mardin35 °C
  • Diyarbakır35 °C
  • Batman36 °C
  • Şırnak34 °C
  • İstanbul29 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Grup Tillo, 15 Temmuz Programı için Mardin’e geliyor
11 Temmuz 2024 Perşembe 18:03

Grup Tillo, 15 Temmuz Programı için Mardin’e geliyor

15 Temmuz hain darbe girişimin sekizinci yılı dolayısıyla Mardin Valiliği tarafından yapılacak Şehitleri Anma ve Milletin Zaferi programı kapsamında ünlü ilahi grubu Grup Tillo Mardin’e geliyor.

Mardin Valiliği tarafından hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

12 Temmuz Cuma namazı öncesi Şakir Nuhoğlu Camiinde Şehitlerin ruhu için okunacak Mevlid-i Şerifler ve Hatm-i Şeriflerin duası yapılacak. 15 Temmuz Şehitleri aileleri ve Gazi ziyaretlerinden sonra Şehitlikler ziyaret edilecek, Şehit ve Gazi Dernekleri ile buluşmalar yapılacak, Paneller ve Resim sergileri düzenlenecek.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü saat 20.00'de Valilik Parkı önünde başlayacak yürüyüşte 47 metre uzunluğunda bayrak taşınacak il protokolü ve vatandaşlar, FETÖ terör örgütü tarafından 15 Temmuz gecesi şehit edilen 252 şehit anısına yapılacak yürüyüşün sonunda taşınan Ay Yıldızlı Bayrak, Mardin Valisi Tuncay Akkoyun'a teslim edilecek.

15 Temmuz Pazartesi Saat 20:00’de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında başlayacak ve gece boyunca sürecek Demokrasi Nöbetinde Dr. Ramazan Yumrutepe tarafından Kum Sanatı gösterisi düzenlenecek. Program kapsamında Mardin’e gelecek Grup Tillo, Demokrasi Nöbetinde düzenleyeceği konserde en güzel ilahi, türkü ve marşlarını Mardinliler için seslendirecek.

Mardin Valiliği tarafından yapılan duyuruda, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla yapılacak etkinliklere tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA