• Mardin35 °C
  • Diyarbakır35 °C
  • Batman36 °C
  • Şırnak34 °C
  • İstanbul29 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MAÜ Rektörü Özcoşar Gençlerin YKS 2024 Sonuç Heyecanını Paylaştı
16 Temmuz 2024 Salı 14:27

MAÜ Rektörü Özcoşar Gençlerin YKS 2024 Sonuç Heyecanını Paylaştı

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Sonuçları Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklandı.

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, YKS 2024 sonuçlarının açıklanması nedeniyle bir mesaj yayımlayarak üniversite adayı milyonlarca gencin yaşadığı heyecanı paylaştı.

Rektör Özcoşar, gençlere yönelik yayımladığı YKS mesajında şu ifadeleri kullandı.

“Üniversite adayı gençlerimizin heyecanla beklediği 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığımız tarafından açıklandı.

Sınava giren ve bugün sınav sonucunu öğrenen bütün genç arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sınava giren her bir gencimizin aldığı sonucun kendisine mutluluk getirmesini, hayal ettiği üniversiteye/bölüme yerleşmesine kapı açmasını diliyorum.

Bugün milyonlarca gencimizin ailesiyle birlikte yaşadığı heyecanı ve sevinci gönülden paylaşıyorum. Gençlerimizin yıl boyunca verdiği emekler mutlaka karşılığını bulacaktır.”

Rektörden Gençlere Tercihiniz MAÜ Olsun Çağrısı

YKS sonucunu öğrenen milyonlarca üniversite adayı öğrenciye MAÜ’yü tercih edin çağrısında bulunan Rektör Prof. Dr. İbrahim Özcoşar mesajını şöyle sürdürdü: 

“Lisans, ön lisans ve yetenek bölümleri her yıl öğrencilerin öncelikli tercihleri arasında yer alan Mardin Artuklu Üniversitemiz 2024 YKS sonuçlarıyla gençlerimizin üniversitelere yerleşeceği yeni dönemde de 81 ilimizden yeni öğrencilerini bekliyor.

Nitelikli bir üniversite öğreniminin ardından başarıyla mezun olmanın yanında çok yönlü gelişmiş, sosyal yönü zengin, her manada donanımlı, ahlak bilgi ve üretimiyle geleceğe güvenle yürüyecek nesiller yetiştirmek idealiyle çalışan Kadim Şehir Mardin’in Modern Üniversitesi MAÜ’nün birbirinden güzel bölümleri tercihlerinizin ilk sırasında olsun.”

Özcoşar: Mardin’de Okumaya Değer

Çok dilli ve dinli yapısı, turizmi, mimarisi, kültürü, toplumsal yaşamı, etnografik/arkeolojik/tarihi/doğal/görsel değerleri ile her mevsim güzel olan şiir kent Mardin’de okumanın bir ayrıcalık olacağını kaydeden Özcoşar, gençlere seslenerek sokaklarında yürümeye başladığınız anda size zamana yolculuk yaptıracak Mardin’de yaşamaya, kapısından içeriye girdiğiniz anda geleceğinize yeni bir kapı açacak Mardin Artuklu Üniversitesinde okumaya değer dedi.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA