• Mardin35 °C
  • Diyarbakır35 °C
  • Batman36 °C
  • Şırnak34 °C
  • İstanbul29 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Metro ve raylı sistemler bugün ücretsiz olacak
15 Temmuz 2024 Pazartesi 09:37

Metro ve raylı sistemler bugün ücretsiz olacak

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle metro ve raylı sistemler bugün ücretsiz gerçekleştirilecek.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle metro ve raylı sistemler bugün ücretsiz gerçekleştirilecek.
 
Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Ürettikleri Bazı Mal ve Hizmetlerden Ücretsiz veya İndirimli Olarak Faydalanacakların Tespitine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı'na göre 15 Temmuz'da toplu taşımada ücret alınmayacak.
 
Buna göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Başkentray, Marmaray, İzban, Sirkeci- Kazlıçeşme raylı sistem hattı ve Gayrettepe İstanbul Havalimanı - Arnavutköy Metro hattında geçişler ücretsiz olacak.
 
İstanbul'da kent genelinde İstanbulkart ücret entegrasyonuna dahil İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü otobüsleri, özel halk otobüsleri, metrobüs, nostaljik tramvay ve tünel araçları, Şehir Hatları AŞ vapurları, özel deniz toplu ulaşım araçları (İDO Körfez hariç), Metro İstanbul AŞ (tramvay, metro, hafif metro ve füniküler, teleferik ve Kadıköy-Moda nostaljik tramvay) araçları ücretsiz toplu ulaşım hizmeti sağlayacak.
 
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin aldığı karar gereğince vatandaşlar, toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz faydalanabilecek.
 
İzmir'de Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ESHOT, İZULAŞ, İZTAŞIT, İZDENİZ, İzmir Metrosu ve İzmir Tramvayı'nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde yüzde 50 indirimli ulaşım sağlanacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi- TCDD ortaklığıyla işletilen İZBAN'da ise seferler Cumhurbaşkanlığı kararıyla ücretsiz gerçekleştirilecek.
 
Antalya'da Büyükşehir Belediyesinin resmi plakalı araçları ile ANTRAY ve Nostalji Tramvayı, vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA