• Mardin38 °C
  • Diyarbakır38 °C
  • Batman39 °C
  • Şırnak38 °C
  • İstanbul26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ATİLLA YARIŞ KURBAN BAYRAMI MESAJI YAYINLADI
15 Haziran 2024 Cumartesi 11:06

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ATİLLA YARIŞ KURBAN BAYRAMI MESAJI YAYINLADI

AK Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bayramların ayrı bir yere sahip olduğunu vurgulayan Başkan Atilla Yarış mesajında, “Bayramlarımız; birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma gibi özellikleri ile Milletimizin nezdinde ayrı bir öneme sahiptir” dedi.

Başkan Atilla Yarış mesajında, “Kültür ve inanç dünyamızın çok önemli günlerinden olan bayramlarımız; birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma gibi özellikleri ile Milletimizin nezdinde ayrı bir yere sahiptir. İnanç dünyamızda Allah’a yakınlaşma, itaat ve teslimiyetin simgesi olan Kurban Bayramı paylaşmanın, dayanışmanın yoksul, yetim ve öksüzleri gözetmenin toplumumuzda en güzel örneklerinin sergilendiği günlerdendir.

Bulunduğumuz coğrafya barış ve huzur ortamına fazlasıyla ihtiyaç duyuyor. Bayramların en önemli özelliklerinden birisi de kardeşlik, sevgi ve hoşgörü ortamı oluşturmasıdır. Filistin ve Doğu Türkistan başta olmak üzere dünyanın değişik yerlerinde yaşayan Müslüman kardeşlerimiz için işte böyle bir ortama ihtiyaç var. Bizlerde dua ve niyazlarımızla bu ortamın oluşmasına katkı sağlamalıyız.

Tüm dünyanın huzur içerisinde geçireceği bayramlara ulaşmak temennisiyle, bayramın şehrimiz, ülkemiz ve tüm İslam Âlemi için hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA