• Mardin38 °C
  • Diyarbakır38 °C
  • Batman39 °C
  • Şırnak38 °C
  • İstanbul26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Akkoyun Ev Sahipliğinde Bayramlaşma Programı Düzenlendi
17 Haziran 2024 Pazartesi 11:44

Vali Akkoyun Ev Sahipliğinde Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Kurban Bayramı dolayısıyla Mardin Valisi Tuncay Akkoyun ev sahipliğinde Mardin Polisevinde Bayramlaşma Programı düzenlendi.

Bayram Programında vatandaşları ağırlayarak Bayramlarını tebrik eden Vali Akkoyun, Mardinlilerle bir araya geldi.

Bayramlaşma programında konuşan Vali Akkoyun; "Vatandaşlarımızın ve tüm İslâm Coğrafyasının Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Mardin'imiz bir huzur şehri, farklı etnik yapıya sahip farklı dillere ve dinlere sahip vatandaşlarımız bugün burada birlik, beraberlik, hoşgörü, sevgi ve saygı içerisinde hep birlikte kucaklaşıyorlar. Rabbim Kurban Bayramını, bizlerin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine vesile kılsın inşallah. İsrail zulmü altında Filistinli kardeşlerimiz Gazze'de, Kudüs'te bugün buruk bir bayram yaşıyorlar. Rabbimden bu bayramı Gazzeli kardeşlerimizin, Filistinli kardeşlerimizin İsrail zulmünden kurtuluşuna vesile kılmasını temenni ediyorum.

Kurban Bayramı vesileyle yola çıkan vatandaşlarımıza ve bayram sonrası dönüş yoluna geçecek vatandaşlarımıza trafik kurallarına uymalarını özellikle hız sınırına riayet etmeleri ve emniyet kemeri konusu buradan bir kez daha istirham ediyorum" ifadelerinde bulundu.

Kurban Bayramı programına ayrıca; AK Parti Mardin Milletvekilleri Faruk Kılıç ve Muhammed Adak, 25. ve 26. Dönem Mardin Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, 70’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Yaşar Dener, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, Vali Yardımcılarımız Abdullah Demirdağ, Fatih Eroğlu ve Hasan Kurt, İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday, Mardin ve Diyarbakır Metropoliti Saliba Özmen, Kırklar Kilisesi Başpapazı Gabriel Akyüz, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları Yöneticileri, Kamu Kurum ve Kuruluş Amirleri ile vatandaşlar katıldı.

1-013.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA