• Mardin38 °C
  • Diyarbakır38 °C
  • Batman39 °C
  • Şırnak38 °C
  • İstanbul26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti Mardin İl Başkanı Alma, Kurban Bayramını Kutladı
14 Haziran 2024 Cuma 12:13

AK Parti Mardin İl Başkanı Alma, Kurban Bayramını Kutladı

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Alma; "Birliğin, beraberliğin had safhaya ulaştığı, küskünlerin barıştığı, sevgi ve merhametin her anlamda kalplere yerleştiği, akraba ve dostların ziyaret edildiği gün olan Kurban Bayramı’na ulaşmanın kıvancını yaşıyoruz" dedi.
AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
 
İl Başkanı Alma mesajında, “Birliğin, beraberliğin had safhaya ulaştığı, küskünlerin barıştığı, sevgi ve merhametin her anlamda kalplere yerleştiği, akraba ve dostların ziyaret edildiği gün olan Kurban Bayramı’na ulaşmanın kıvancını yaşıyoruz. Bayramlar samimiyetin, kardeşlik duygularının, birlik ve beraberliğin en çok hissedildiği günlerdir. Bayramlar kavuşmaktır, dostluğun pekişmesi, küskünlerin barışmasıdır. Bayramlar, bizleri aynı niyet ve gayeyle ümmet olma şuurunda buluşturan, kardeşlik duygularımızı pekiştiren, bize inanç ve medeniyet değerlerimizi hatırlatan ilahi armağanlardır. Bayramlar bizlere Allah’ın bir nimeti olmasıyla birlikte, kendimizi yenilemenin, manevi iklimi devam ettirmenin başlıca hatırlatıcısıdır.”
 
“7 Ekim’den bu yana katil İsrail’in Filistinli kardeşlerimize uyguladığı vahşeti bayrama girdiğimiz bu günlerde kelimelerle anlatmak mümkün değil. Siyonist katiller çocuk, yaşlı, kadın demeden binlerce Filistinliyi şehit etti. Bunu en şiddetli bir şekilde kınıyor, lanetliyoruz. Bayram sevincini gönüllerde buruklaştıran, çocukların bayramı yaşama sevincini savaşın gölgesinde bırakan bu kanlı zihniyetin yaptığı tahribatın izleri yıllar boyunca akıllardan silinmeyecektir.”
 
İl Başkanı Alma, “Allah kutsal topraklara giderek hac farizasını yerine getirmeye çalışan tüm Müslüman kardeşlerimizin ibadetlerini dergâhında kabul buyursun. Ülkelerine sağ salim dönmeyi nasip etsin. Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramını tebrik ederken, sevdiklerini görmek için yola çıkan hemşerilerimize trafik kurallarına uymaları yönünde uyarılarımızı yapmayı ihmal etmeyelim. Özellikle hız ve emniyet kemeri kurallarını mutlaka yerine getirelim. Çünkü üzücü sonuçların ortaya çıkması bayram sevincini gölgede bırakacağı gibi sevdiklerinizin de üzülmesine sebep olacaktır.”
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA