• Mardin27 °C
  • Diyarbakır28 °C
  • Batman25 °C
  • Şırnak26 °C
  • İstanbul24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gazetecilerden, Midyat Turabdin Gazeteciler ve Yazarlar Derneğine ziyaret
10 Eylül 2024 Salı 11:06

Gazetecilerden, Midyat Turabdin Gazeteciler ve Yazarlar Derneği'ne ziyaret

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC), İskenderun ve Adana’dan gelen gazeteci ve iş adamlarından, Midyat Turabdin Gazeteciler ve Yazarlar Derneğine anlamlı ziyaret.
İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC), İskenderun ve Adana’dan gelen gazeteci ve iş adamlarından Midyat Turabdin Gazeteciler ve Yazarlar Derneğine anlamlı ziyaret.
 
3.Uluslararası Midyat Kültür ve Sanat Festivali için kente gelen gazeteciler, çeşitli gezi ve incelmelerinin ardından ilçede faaliyet gösteren Midyat Turabdin Gazeteciler ve Yazarlar Derneğine ziyarette bulundular.
 
İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Dilek Gappi, Başkan Yardımcısı Mehlika Gökmen, İskenderun Mardinliler Derneği (Mar-Der) Başkanı Salih Bayar ve Gazeteci İş İdamı Halil Aslan ziyarette bulundu.
 
Midyat Turabdin Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman İş, Başkan yardımcısı Selahattin Erol ve Yazar Halil El’i ziyaret eden gazeteciler, burada gazetecilerin sorunlarını ve Midyat hakkında bilgi alış verişinde bulundular.
 
Ziyaretlerinden duyulan mezuniyetin ardından, 3.Uluslararası Midyat Kültür ve Sanat Festivalinin bulunduğu alana birlikte geçildi.
 
Festival alanında bulunan Midyat Turabdin Gazeteciler ve Yazarlar Derneği standını ziyaret ettiler.
 
Gazeteciler, Stantta Yazarlar Hurşit Baran Mendeş, Mecit Akgün ve Midyat ilçesi hakkında çıkan kitap ve yayınlar hakkında bilgi aldılar. Hoş sohbetin ardından gazeteciler ve yazarlarla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.
 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA